Sziasztok,

tegnap délután nagyon sok intézni való volt még Szegeden, lemeóztuk az Árkádot is, hát hatalmas és rendesen el lehet tölteni benne az időt. Pizzáztunk még egyet utoljára a Forza Italia-ban, ahol mint mindig, ismét nagyon finom volt a pizza! :)

Ma reggel pakoltuk be a cuccaimat a kocsiba és indultunk Tiszakécskére. Azt hiszem nem kell mondanom, hogy az én cuccaimmal szinte tele lett a kocsi, szóval kell még ügyeskedni, hogy mindkettőnk összes csomagja rendesen beférjen. Itt Tiszakécskén is van még néhány intézni való, szendvicsek készítése, kocsi mosás...szóval nem fogunk unatkozni ma sem.

Holnap délután indulunk, remélhetőleg 2-3 körül és meglátjuk meddig bírjuk. Remélem az utazást jól fogjuk viselni és tudunk pihenni is valamikor. Ha pedig megérkeztünk Almería-ba, akkor jöhet a lakás vadászás. Szurkoljatok, hogy minden jól alakuljon. Valószínűleg már csak kintről fogok jelentkezni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sissyalmeriaban.blog.hu/api/trackback/id/tr33284727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

regisztráltnév 2011.10.07. 12:58:35

Ja nekem elég ha a fogkefém és alsógatyám befér és vezetek odáig. De szerintetek miért kell, 4 hajvasaló, 2 hajszárító ( az egyik akkora hogy a Kuvaitban lángoló olajkutakat simán elfújja) 16 cipő, minden színben és fajtában, 26 nadrág, 78 póló-ing, 7 kézitáska!
És akkor nem beszéltünk még a fontos Cuccokról amiket fel se tudnék sorolni!

Kéjtikeee 2011.10.08. 19:12:29

Várom nagyon a hívásod!!!! Puszi

-Szeplő- 2011.10.12. 05:45:19

Szia Sissy.Hogy kerültél TE ki a messzi Spanyolba?Meg mit tanulsz kinn?Meg egyáltalán.Majd bele-bele olvasok a blogodba és megtudom.Azért vigyázz kinn
magadra.Pussz.Laci.
süti beállítások módosítása